Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra

OVERGANGS-ALDER.DK

 

Firmaoplysninger:

OVERGANGS-ALDER.DK / Rosemarin

Runevej 4, Gimming

8930 Randers NØ

Telf.: +45 2221 7677

Mail: mail@overgangs-alder.dk

Website: www.overgangs-alder.dk

CVR NR.: 3342 5872

 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og OVERGANGS-ALDER.DK.

 

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING.

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra OVERGANGS-ALDER.DK.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra OVERGANGS-ALDERS.DKs side, er denne af vejledende art.

 

LEVERING OG TRANSPORT.

Levering af varer fra OVERGANGS-ALDER.DK anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark, GLS og CoolRunner.

Der sendes varer alle hverdage. Leveringstiden er 2-5 arbejdsdage.  Der kan dog i forbindelse med helligdage, weekend og ferie være længere leveringstid. Hvis du bor på en af øerne skal der tillægges en ekstra omdelingsdag.

Der pålægges 39 kr. i fragt.

Hvis du køber for mere end 500 kr, er fragten gratis.

Du er også meget velkommen til selv at afhente hos overgangs-alder.dk efter aftale. Så vælger du local pickup i forbindelse med afgivelse af ordren.

 

FRAGT TIL UDLANDET:

OVERGANGS-ALDER.DK levere også til andre lande herunder følger priser til de nævnte lande. Hvis en varer ønskes byttes fra udlandet, skal kunden selv betale forsendelseomkostningerne.

 

MOMSFRI FORSENDELSE TIL NORGE, GRØNLAND OG IKKE-EU

Bor du i et ikke-EU land, skal du ikke betale moms, når du køber hos Overgangs-alder.dk. Du skal selv sørge for at få refunderet momsen.

 

Norge: Forsendelse 325,-.

Grønland: Forsendelse 325,-

Sverige: Forsendelse 150,-

Tyskland: Forsendelse 150,-

 

Hvis du ønsker forsendelse til andet land, er du velkommen til at kontakte

OVERGANGS-ALDER.DK.

Alle forsendelser til udlandet sendes med fragtfirma.

Der tages dog forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

RISIKO FOR VAREN

Risikoen for varer købt hos OVERGANGS-ALDER.DK overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra OVERGANGS-ALDER.DK, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til OVERGANGS-ALDER.DK. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata samt årsagen til reklamationen til vores adresse:

 

Retur adresse:

OVERGANGS-ALDER.DK

Runevej 4, Gimming

8930 Randers NØ

 

PRIS OG BETALING

I denne webshop kan du bestille dine varer online og betale med

– Vias/Dankort.

– Visa.

– Visa Electron.

– Mastercard.

– Maestro.

Alle priser i OVERGANGS-ALDER.DK – på web-adressen https://www.overgangs-alder.dk – er inkl. Moms. Beløbet vil blive trukket fra din konto, den dag dine varer bliver afsendt.

 

FORTRYDELSESRET

OVERGANGS-ALDER.DK yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

 

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@overgangs-alder.dk.