Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Status på 16/8 kuren…

forår, status, anemone

Status på 16/8 kuren…

Som lovet kommer her en status på min oplevelse af 16/8 kuren.

Det har været godt, hårdt, jeg har været mega sulten og lært en masse.

Jeg har ikke tabt mig nævneværdigt og det var heller ikke formålet, men min “graviditetslignende mave” er væk. Det er jeg SÅ glad for.

For at brække kuren op i flere stadier, for det er nemlig ikke alle elementerne i kuren jeg stopper med. Derfor deler jeg den lige lidt op:

Status på fasteperioden

At skulle faste fra kl. 19 om aftenen til kl. 11 næste formiddag var noget af en udfordring, men det blev nemmere som ugerne gik. At skulle spise sidste gang kl. 19 var ikke noget problem, men derimod tidsrummet fra ca. kl. 9 – 11 om formiddagen det klart sværeste.

Det spiste jeg ikke

Denne kur skulle ikke give mig et decideret vægttab, men forsøge at flytte lidt rundt på fedtdepoterne. Det er efterhånden nævnt flere steder at visse fødevarer ikke er gode hvis man gerne vil tabe mavefedt – hvilket var lige nøjagtig hvad jeg gerne ville.

Derfor undgik jeg følgende produkter; kartofler, ris, pasta, hvidt brød og mælkeprodukter. Ikke på en hysterisk måde, men når familien skulle have pasta eller kartofler til aftensmaden, så lavede jeg blomkålsbrød eller en portion bønner til mig selv. Dette er gået over al forventning og det fortsætter jeg med. Dermed ikke sagt at jeg aldrig skal spise pomfritter (mums) igen.

Vitaminer, urter og mineraler

Jeg har været meget opmærksom på at tage mine vitaminer og mineraler (B-vitamin, E-vitamin og kalk). Af urter får jeg for øjeblikket kun salvie. Derudover har jeg drukket Matcha te (jeg blander Matcha pulver med appelsinjuice) hver morgen for at få ekstra energi og holde min forbrænding i vejret.

 

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.