Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Sommer, sol og alt for varme nætter..

sommer, overgangsalder, velvære

Sommer, sol og alt for varme nætter..

Nu siger kalenderen juni og det er sommer i følge kalenderen.

Det har jo været fantastisk vejr – sol på næsen og aftensmaden grilles og spises udendørs. Det er næsten som da man var barn og sommeren varede jeg ved ikke hvor mange måneder. Det er skønt.

MEN når det også bliver lunt om natten, og hedestigningerne ligesom bliver ganget med 1000 – ja så kan det godt være en udfordring ikke at smelte sin makeup ned ad kinderne, at sidde i bilen og bare føle at heden kommer væltende ind over dig og ikke mindst få sin nattesøvn.

Er der flere i min sommer båd?

Der er sikkert mange der kan nikke genkendende til det ovenstående, og vi kæmper alle med det. Det er forskelligt, hvordan man møder varmen, men jeg tager mine forholdsregler, og prøver mig stadig frem.

I går kunne jeg eksempelvis godt mærke, at jeg “kom til” at drikke 2 kopper kaffe efter kl. 20. For år tilbage var det slet ikke et problem, jeg nærmest levede at kaffe, når jeg læste til eksamen. Men sådan er det overhovedet ikke længere. Den sidste kop kaffe skal indtages senest kl. 18, og gerne tidligere.

I mit soveværelse

De sidste 2 nætter har der været gennemtræk i vores soveværelse, og jeg har lagt i det skønneste kølige sengelinned, tynd silkedyne og silkelagner – MEN når tumpen her så jinxer det ved at drikke koffeinbomber lige inden sengetid, så betaler man prisen. I aften står den på urtete.

Hvis du vil se nærmere på det skønne sengelinned så læs mere her

 

Sengetøj og silkelagner

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.