Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Silkelagner…

Silkelagner, Silke, Silkelagen, Nat, Nattesøvn

Silkelagner…

label-rosemarin

Så er de her endelig, silkelagner – jeg tør godt sige, at næstefter opdagelsen af salviens fortræffeligheder i forbindelse med mine gener i overgangsalderen er ,mit silkelagen nok det bedste jeg har givet mig selv.

 

Min nattesøvn blev fuldstændig ødelagt og afbrudt af de natlige hedestigninger, og følelsen af ikke at kunne komme af med varmen var næsten ikke til at bære, når man vågnede og var træt med træt på.

Det gør virkelig en forskel

Det er en udsøgt fornøjelse at krybe under dynen og mærke det kølige silkelagen, som reguleres efter kropsvarmen og bare er så fantastisk blødt og glat.

 

Hvis du lige som jeg har investeret i en silkedyne og tilmed bruger noget kølende sengetøj, vil du elske at sove i silkelagner.

 

Silkelagnerne findes i 2 størrelser, til enkelt madras og til dobbelt madras. Det er syet som faconlagen med elastik for at blive på plads.

 

Silke er naturfibre og har temperatur regulerende egenskaber. Den varmer når vejret er køligt, og har en kølende effekt når det er varmt. Silke er åndbar.  Silkens fibre kan absorbere en tredjedel af sin egen vægt i fugtighed uden at føles fugtig.

Flere gode egenskaber

Efter at have sovet med silkelagen i nogen tid nu, er der dukket andre fortræffeligheder op. Ikke nok med at det hjælper med varmen, så er det også vildt nemt at vende sig pga. den glatte overflade. Så hvis man som mange døjer med rygsmerter, kan det være pinefuldt at vende sig om. Det er virkelig nemt på silkelagner.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Min nattesøvn er blevet så meget bedre med silkelagner.

 

Se lagnerne HER

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.