Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Sådan sover jeg bedst…

sengelinned, bomuld, køligt sengelinned

Sådan sover jeg bedst…

Dette indlæg er vist lidt en reklame – en reklame for mit sengetøj, men det er også en fortælling om hvordan jeg fik min nattesøvn tilbage.

Sengetøj a la mormor

Det er egentlig min mormor jeg kan takke for at min nattesøvn igen er intakt. Som barn blev jeg tit passet hos min mormor og morfar. Mine bedsteforældre var fra landet og sådan nogle der lavede alt fra bunden af, passede godt på deres ting og sengetøjet var kvalitetslinned, der selvfølgelig blev rullet. Altså sengetøj a la mormor. Så oplevelsen når man skulle i seng var en kølig fornøjelse. Jeg mindes den kolde fornemmelse, og kan huske jeg satte pris på, at min mor ofte varmede min dyne på radiatoren hjemme hos os selv.

 

Men nu var det jo den kølige fornemmelse jeg kunne få glæde af i takt med at hedestigninger var blevet en del af min nattelige oplevelser. Derfor gik jeg på jagt efter sengelinned som min mormor havde.

Egen produktion

Jeg tog kontakt til væverier og efter en del tests blev “Sengelinned fra Rosemarin” til virkelighed. Det er en  gave at jeg har fået min nattesøvn tilbage igen, og derfor vil jeg råbe fra alle tage, at det kan du også få.

 

For at sætte trumf på fik jeg et godt råd af en kollega. Hun havde sovet i silkelinned i mange år, og det var simpelthen det bedste hun kunne sove i. Derfor tog jeg derefter kontakt til et spinderi. Der fik jeg prøver på silkelagner. Efter test blev der også bestilt specieltfremstillet Rosemarin silkelagner med elastik i hjørnerne, som også kan købes shoppen.

 

Det har været en vild rejse for mig, med kontakt til producenter, kvalitetskontroller og alle mulige andre tilretninger, men jeg gør det gerne igen, for det jeg har fået ud af det er intet mindre end glæden og overskuddet ved at få sin nattesøvn tilbage.

 

Du kan se sengetøjet lige HER

 

Tak fordi I følger med og sov rigtig godt…

/Iben
Farve Iben sengelinned

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.