Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Rynker eller ej?

Rynker

Rynker eller ej?

Den sidste tid har det irriteret mig mere end det plejer. Rynkerne der møder mig når jeg ser mig selv i spejlet.

Sommeren har været god og lang, og jeg har nydt solens stråler – selvfølgelig med solfaktor – men med en skøn gylden brun farve, der sikkert har skjult rynkerne.

Nu er jeg ikke skøn solbrun længere, og det er ligesom om at rynkerne har taget revanche og kommet stærkere og dybere tilbage.

En god veninde har flere gange sagt: “skal vi ik bare hoppe ud i det” og hun mener Botox, men det virker skræmmende og meget plastikagtigt for mig – endnu ihvertfald.

Jeg har ikke researchet overhovedet på det, men der er vist mange forskellige løsninger, når det drejer sig om Botox eller Filler eller hvad det hedder. Det må også været blevet billigere? Jeg ved det ikke….

En anden løsning – for der har vist også været en rivende udvikling – er serum, og her blev jeg i weekenden præsenteret for et præparat fra Island, som skulle være dyrket i et topmoderne og ud fra billedet i avisen nærmest bæredygtigt. OG de skriver at det er en revolution og at flere kendte bruger og ikke kan undvære det (ja, ja det siger de allesammen), men der var også lavet en undersøgelse som viste at salget i lufthavnen havde oversteget tobak og spiritus??? Så må det jo betyde, at flere almindelige mennesker køber produktet,  fordi de kan bruge det, og måske er der noget  om virkningen?

Bioeffekt

 

Produktet hedder Bioeffekt – EGF serum – DETTE ER IKKE EN REKLAME… Jeg har ikke hverken fået, prøvet eller set produktet, men overvejer virkelig at prøve det næste gang jeg er i en større lufthavn (tænker det er lidt billigere der?). NU er det store spørgsmål så – Kender I det? Har I prøvet det? og Virker det?

 

I går var jeg et smut forbi min lokale Matas, og her spurgte jeg om referencer til Bioeffekt, og der var kun lovprisninger om det. Ekspedienten kunne dog fortælle mig, at Ole Henriksen havde lavet en serum, som var right up there, og jeg kender lidt til Ole Henriksen produkter i forvejen, så det bliver måske der jeg starter… DETTE ER HELLER IKKE EN REKLAME…

rynker

 

Tanken for mig er at prøve så meget som muligt for at løse mit rynkeproblem inden jeg måske slår mig på Botox og alt det der. Og ja jeg ved godt, at der sidder nogen derude og siger, at man skal acceptere alderens tegn, og blive forenet med sine rynker, men det er jeg altså ikke klar til endnu…. Jeg er 41 år gammel, tager dagligt en lille pille, der bl.a. får min elasticitet i huden til langsomt at forsvinde, men den beskytter mig samtidig mod at give grobund for den type kræftceller, som jeg engang havde….

 

Hvis I har erfaringer med det ene eller det andet, må I meget gerne lægge en kommentar, så bliver jeg SÅ glad. God weekend til jer 🙂

9 kommentar
 • Lise
  28/09/2018

  Kender ikke mærket, skifter imellem de danske mærker Ecooking og Rudolph Care
  Har i mange år haft bekymrings rynken, og fik min første botox behandling for ca 1 år siden, den krævede et par behandlinger, da den er blevet dyber med tiden, det bedste jeg har gjort 😉

  Dejlig weekend

 • Anne-Marie
  29/09/2018

  EGF er lovprist af mange, jeg kunne dog ikke se effekt, med den prøvestørrelse jeg havde købt via en tidligere Goodiebox. En sovemaske i silke har givet mest synligt, da dette holder fugten i huden. A-vitamin er en anden effektfuld ting, danske Beauté Pacifique har lavet nogle rigtig gode og jeg ser effekt af Super 3 boosteren, som jeg bruger pt.
  Også er jeg lige begyndt med lidt ansigtstræning for at holde musklerne stramme og fit, dejlig naturligt og gratis.

 • Lotte Lindgren
  29/09/2018

  Prøv at tjekke Algenist ud. Det er et amerikansk mærke der er nyt i Danmark. De har blandt andet Liquid Collagen, som er et flydende collagen der let optages af huden. Men alle deres Anti aging produkter er virkelig gode.???

 • Christel
  17/10/2018

  Jeg er 48 år og har fået BOTOX behandlinger de sidste 10 år og har intet dårligt at sige om det, jeg har fået behandlinger af Kim Novaa de sidste 5 år og han er absolut den bedste, han blir brugt i hele verden til at oplærer nye, kan varmt anbefale en konsultation hos ham i hans klinik INITO på Vesterbrogade . Jeg får også ansigtsbehandling 1 gang om måneden og bruger produkter fra La Mer og La Prairie, vi gå langt for at blive fri for de værste rynker. Bruger også collagen pulver fra Oslo skin lab.

 • Christel
  17/10/2018

  Jeg har i en alder af 48 år fået BOTOX i 10 år, og de sidste 5 år hos Kim Novaa som er den absolut bedste i Danmark . Jeg får ansigts behandling 1 gang om måneden samt bruger nogle gode cremer/serum og altid faktor i ansigt. Jeg drikker et glas med collagen pulver blandet i vand hver morgen. Jeg synes man skal gøre alt for at bekæmpe de rynker?

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.