Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Roning – et kinderæg

Roning, overgangsalder, træning,

Roning – et kinderæg

Det er nu en måneds tid siden jeg satte mig i maskinen første gang, og jeg tror det er et hit.  Jeg er begyndt at ro. Altså ikke sådan i en båd ude på vandet, men inden døre i et fitnessstudie.

Roning

Roning er som et kinderæg, mange overraskelser i et. Det er både arme, ben, mave og ryg der bliver udfordret. Og jo selvfølgelig får jeg også pulsen op.

Jeg roer 5 km ad gangen, og så venter vi med at kigge på tiden indtil videre.

Underholdning

Halvdelen af min motivation i forbindelse med min ro-træning er  – næsten -, hvilken underholdning jeg har i ørene, mens jeg roer derudaf. For mig virker podcasts af forskellige slags, så går km lidt hurtigere. Jeg har også tænkt at en playliste, hvor der er en eller anden form for rytme kunne være en mulighed.

Opstramning

Det er ikke for at tabe kg i vægt, at jeg klør på med roning, men som et led i at bibeholde og opretholde en nogenlunde figur på trods af overgangsalderen. Det er som om at kroppen ældes mere pludselig og jeg tænker også lidt hurtigere pga. den medicinske behandling. Men jeg er mere end villig til at gøre en ekstra indsats for at pleje min krop for det giver mere selvtillid og hjælper mig til at være den bedste udgave af mig selv.

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.