
Rabarber Crumble
Skyerne er trukket sammen og formiddagen skal vist bruges indendøre.
Derfor har jeg i formiddag lavet den skønneste rabarber crumble, som skal spises til dessert i aften – hvis den holder så længe.
Jeg har brugt:
- 200 g rabarber
- 100 g rørsukker
- 1 tsk vanilje sukker
- 50 g smuttede, hakkede mandler
Først skylles rabarberne og skæres i mindre stykker. Put dem i en gryde sammen med rørsukker og vaniljesukker. Simre til de er møre – ca 10-15 min. Tilsæt mandlerne til sidst.
Du kan bruge små forme, så det er portionsanrettet eller en lidt større. Jeg brugte en lidt større form.
Til crumble har jeg brugt
- 75 g havregryn
- 50 g mel
- 75 g smør
- 75 g brun farin
Alle ingredienserne til crumble smuldres sammen og puttes ovenpå rabarberblandingen.
Bages i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.
Vi spiser vores rabarber crumble med vaniljeis, men creme fraiche er også et hit. Velbekomme.