Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Rabarber Crumble

Rabarber crumble

Rabarber Crumble

Skyerne er trukket sammen og formiddagen skal vist bruges indendøre.

Derfor har jeg i formiddag lavet den skønneste rabarber crumble, som skal spises til dessert i aften – hvis den holder så længe.

Jeg har brugt:

  • 200 g rabarber
  • 100 g rørsukker
  • 1 tsk vanilje sukker
  • 50 g smuttede, hakkede mandler

Først skylles rabarberne og skæres i mindre stykker. Put dem i en gryde sammen med rørsukker og vaniljesukker. Simre til de er møre – ca 10-15 min. Tilsæt mandlerne til sidst.

Du kan bruge små forme, så det er portionsanrettet eller en lidt større. Jeg brugte en lidt større form.

Til crumble har jeg brugt

  • 75 g havregryn
  • 50 g mel
  • 75 g smør
  • 75 g brun farin

Alle ingredienserne til crumble smuldres sammen og puttes ovenpå rabarberblandingen.

Bages i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.

Rabarber crumble

Vi spiser vores rabarber crumble med vaniljeis, men creme fraiche er også et hit. Velbekomme.

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.