Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Positiv hverdag uden for min komfort zone

positiv hverdag

Positiv hverdag uden for min komfort zone

Jo det lyder jo skønt med positiv hverdag, og jeg ved godt at det ikke kan være sådan altid, og nogen gange skal man selv opsøge det.

Positiv hverdag

Det gjorde jeg i dag – jeg tog til København, hvor jeg havde booket et møde med en social media og alt mulig andet ninja – som jeg aldrig har mødt. Det var faktisk lidt uden for min komfort zone. Men det var sikkert også med til at give mig en følelse af, at jeg var lidt sej og en lille smule modig.

Der er sikkert nogen der sidder og tænker, hvad snakker hun om? – det der dét gør jeg da hver dag!… Men det gør jeg ikke, og det var lidt som om at skulle vise en total fremmed sin rodeskuffe (vi har den alle – mange har den i køkkenet :-).

Overgangsalder i hverdagen

Jeg synes mødet gik godt, jeg lærte så meget og så ellers til med fornøjelse mens ninjaen ordnede en masse på mine platforme.

Det har givet mig så meget energi og dermed mere overskud, og det er med til at gøre mit liv i overgangsalderen meget bedre –  alt hvad det krævede var, at jeg gik et par skridt uden for min komfort zone – også selvom jeg påførte mig selv nogle ekstra hedestigninger undervejs… I ved dem man får, når man bliver presset eller stresset.

God nat og sov godt

 

3 kommentar
 • Tone Elisabeth Formo Enrusten
  22/06/2018

  Tusenbtakk for at du lot meg få et innblikk i din OVERGANGSALDER!heldigvisvsåber ingen overgangsalder lik,så vi har noe å bidra ned byer dåner.Lykke til videre!Hilsen Tone E Formo Enrusten.

 • Marianne
  26/06/2018

  Noget rodet side ?
  Mere en reklame for salg.

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.