Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Update på en glutenfri januar…

Glutenfri

Update på en glutenfri januar…

Januar måned er snart ved at være slut, og vi har herhjemme prøvet at leve så glutenfri som muligt. Det har været en udfordring, men jeg synes også det har været det værd.

Sidegevinst

Hele denne lille januarudfordring har også bevirket, at vi generelt har spist mere sundt. Og det er jo en sidegevinst vi gerne vil have.

Der har dog også været plads til fredagsslik, en enkelt pose chips og fødselsdagskage, men det kan godt mærkes, at oppustetheden er nærmest væk, og at den der følelse når man har spist, hvor man allerhelst vil gå i seng og fordøje, ikke har været tilstede. Og det er jo en fordel, når man også helst skulle lave lidt efter måltiderne.

Bagsiden af  den glutenfri medalje

De eneste 2 punkter ved denne kostomlægning er for mit vedkommende, at det er noget dyrere i opstart – man famler jo lidt i blinde 🙂 –  og så er udvalget sparsomt, hvis altså ikke man skal i 3-4 forskellige butikker.

Stor hjælp på Instagram fra søde følgere

Endvidere skal der lyde en stor tak for alle de tips og tricks jeg har fået på Instagram. Både til hvor der er flest glutenfri produkter og opskrifter – tusind tak. Elsker Instagram, da hjælp og svar på spørgsmål kommer prompte 🙂

MEN – jeg tænker vi fortsætter og holder glutenfrie dage, nu har vi fundet nogle retter som er helt glutenfrie, og som faktisk smager fantastisk.

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.