Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES
HEJ MIT NAVN ER IBEN

Sengelinned, køligt, overgangsalder, nattesøvn

Jeg kom i overgangsalderen i forbindelse med efterbehandling af brystkræft i 2015. Heldigvis er jeg sygdomsfri i dag, men overgangsalderen og generne er her stadig.

I starten af 2015 fik jeg den besked som man slet ikke vil have. Jeg fik konstateret brystkræft og min verden som jeg kendte den forandrede sig den dag på lægens kontor.

Der er sket så meget, jeg har været igennem så meget med god hjælp fra venner, familie og dygtige læger. Nu er jeg helt rask og igang med mit liv igen, og på hele min rejse gennem sygdom, behandling og rekonstruktion blev ideen om en onlineshop, hvor kvinder i overgangsalderen kan hente inspiration og købe produkter der kan hjælpe og lindre generne i forbindelse med overgangsalderen.

Når man er utilpas eller syg, kan det være svært eller ubehageligt at besøge fysiske butikker, det var ihvertfald min oplevelse, og derfor handlede jeg meget online, hvor jeg opdagede, at der ikke var specifikke onlineshops til kvinder i overgangsalderen, og dermed var min ide formet.

Jeg vil først fokusere på produkter til kvinder i overgangsalderen, og jeg har købt, testet og vurderet mange forskellige produkter. Der er helt sikkert mange gode produkter og gode råd derude, og jeg vil blive så glad for input til nye produkter eller gode råd, som kan komme andre til gode her på siden.

FØLG MED