Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Oktober måned

Efterår, oktober

Oktober måned

Oktober er min yndlingsmåned

Det er den første efterårsmåned og det er den måned jeg har fødselsdag. Naturens farver skifter, og det er her vintergarderoben ofte tages i brug. Det er min yndlingsgarderobe; fyldt med strik, uld og støvler.

Nu hvor oktober måned og efterårsferien er godt i gang, er det hos os tiden, hvor vi skal spise gryderetter, bager kager med mere krydderi og i næste måned skal julens prøveand laves til Mortens aften. OG JEG ELSKER DET HELE…

Min efterårsferie

Vi starter med at tage i sommerhus et par dage i efterårsferien og i slutningen af måneden tager vi lidt længere syd på. Denne uge vil også byde på fejring af svigermor og forhåbentlig skønne gåture i skov og ved stranden.

Apropos min fødselsdag, så fik jeg en rigtig god gave – en ny serum, som jeg vil teste og om en måneds tid, vil I få min uforbeholdne mening, men mere om det senere….

Til når kulden melder sin ankomst

Vitaminer og mineraler 

Selvom vejret er meget mildt og solen skinner på mig lige nu gennem vinduet, så er det også sæson for forkølelser. Det giver derfor mening at tænke på vitaminer og andre sunde tiltag for kroppen, så man er bedst mulig forberedt. Du kan spare fragten på vitaminer og mineraler i shoppen ved at bruge koden “vitamin” når du handler i shoppen.

Ha en skøn efterårsferie og nyd det gode vejr og hinanden.

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.