Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Mit år i overgangsalderen

Mit år i overgangsalderen

Så er 2019 i gang og en ny frisk kalender er taget i brug – jeg elsker min fysiske kalender, ikke fordi jeg ikke kan huske – glemmer kun lidt…, men også for at holde mig selv op på planer og sætte nogle mål.

Sidste år

Der er virkelig sket mange ting i mit 2018 og jeg har lært mange nye mennesker at kende.

Det er selvfølge også private ting og begivenheder, der har gjort mit 2018 skønt, men også på virksomhedsdelen har der været en del udvikling… I får lidt af begge dele i dette blogindlæg.

I 2018 fik jeg nyt job 2 gange. Jeg er uddannet lægesekretær og i forsommeren fik jeg nyt job på Aarhus Sygehus. Det var et godt job med et godt speciale og gode friske kolleger. Jeg blev dog kort efter opstarten kontaktet af en privatpraktiserende speciallæge som tilbød mig et job, som jeg ikke kunne sige nej til. Det har jeg ikke fortrudt.

Overgangs-alder.dk – @overgangsalder.dk

I min lille virksomhed har jeg også udviklet mig. Jeg har lagt nogle flere kræfter på de sociale medier, specielt Instagram, som jeg gerne vil udvikle noget mere på. Jeg er selv stor fan af netop dette medie, og finder meget inspiration der. Derfor vil jeg fortsætte med at poste både storys og små indlæg på instagram – følg hjertens gerne med på @overgangsalder.dk (på Instagram)

Min Instagram hænger sammen med Facebook og det hele deles også her 😉

Ud i naturen

En ting der har fyldt meget i 2018 for mig er at prioritere mine gåture. Både med og uden hund. Det har virkelig givet mig noget at få luft, både flyder mine tanker lettere og følelsen af, at have fået motion gør mig godt.

Velvære

Lige som mine gåture er blevet prioriteret, har jeg også forsøgt at prioritere mig-tid. Det har været f.eks. ansigtsbehandlinger, hjemmespa, oplevelser og selvfølgelig ferier med familien.

Det har været vigtig for mig, at jeg selv har været aktiv omkring selv at gøre en indsats for at hold mig frisk og sund. Det er for mig som så mange andre i overgangsalderen en balance at holde huden fugtet og opstrammet, og jeg er ikke helt klar til botox og restylane endnu, og intet ondt ord om disse behandlinger.  Jeg er helt klart interesseret i resultaterne, disse behandlinger giver. Men jeg venter lige lidt endnu.

Hellere lidt, men godt

Det må siges at have været mit motto for 2018. Jeg ved ikke om det er alderen der gør det, men jeg sætter mere og mere pris på god kvalitet, faktisk så meget, at jeg hellere vil undvære lige nu og vente, hvis det er noget der skal spares sammen til. Det har faktisk gjort sig gældende både mht. mad, men også tøj og andre personlige ting, jeg har anskaffet mig i 2018.

2019 hvad byder du på?

Nu er året lige startet og selvfølgelig ligger der planer i familien, og planen for min lille virksomhed er så småt også på plads. Jeg håber jeg kommer til at møde endnu flere spændende mennesker og får nogle vilde oplevelser i min jagt på det bedste liv i overgangsalderen…

Tak fordi du læser med

/Iben

 

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.