Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Min sunde januar – halvvejs

januar

Min sunde januar – halvvejs

Det har ikke været så slemt som jeg frygtede, men jeg har godt nok skullet tænke mig om.

Sund januar og måske lidt længere

Vi har valgt at prøve en januar, hvor vi prøver at undgå gluten og sukker mest muligt. Det er ikke fordi vi skal tabe os eller der er nogen der har udviklet allergi, men bare for at prøve om vi kan og om vi får det bedre – mindre oppustethed, mindre sukkertrang og blive fyldt op med sunde alternativer. Det kan jo være det kommer til at blive så godt, at vi simpelthen fortsætter…

Eftermiddagskriser

Når man først lige får sat sig lidt ind hvad der skal stå på indkøbslisten, handler det egentlig mest for mig om ikke at falde for fristelserne, og det er specielt om eftermiddagen jeg har haft kriser og virkelig haft trang til noget sødt. Det løste jeg med sunde snacks i form af hjemmelavede myslibarer og smoothies – det har kunnet holde mig på måtten indtil videre.

Inspiration på skønne blogs

Inspirationen til de sunde myslibarer har jeg fundet hos skønne Ditte Julie på hendes blog dittejulie.dk. Der er virkelig mange gode, og det er opskrifter der er faldet i god jord herhjemme, men ellers kan man sikkert finde andre variationer på andre blogs.

Jeg deler også fra min sunde januar på instagram på @overgangsalder.dk, og mange tak for de mange tilbagemeldinger på min instastory, hvor jeg efterspurgte sunde alternativer til min morgenmad. Jeg vil dele lidt ud af opskrifterne her i weekenden.

/Iben

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.