Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

En kop er ikke bare en kop – for mig

Kop, overgangsalder,

En kop er ikke bare en kop – for mig

Det her indlæg handler overhovedet IKKE om overgangsalder. Og det behøver det jo heller ikke altid….

Nu har jeg skrevet om hvad jeg putter i kopperne hjemme hos mig. Men det her indlæg handler om det udvendige – altså koppen.

Nogen har det med sko, andre med tasker eller noget helt tredie. Jeg har det med kopper…

Valg af kop

Jeg vælger altid kop ud fra hvilket humør jeg er i. Efter hvad jeg drikker eller hvor jeg skal drikke kaffen, theen eller den varme chokolade.

Det er nok ikke den store overraskelse at Royal Copenhagen findes i min koppeskuffe, men det er faktisk ikke min all time favorite kop…. den er fra Kähler, lyder navnet Ombria og er en stentøjskop. Jeg tror, det er noget jeg har med fra min barndom, hvor min mor – al den tid jeg kan huske har serveret kaffe i stentøjskopper. Det stel hed Arabia og var vist finsk. Jeg har arvet det fra min mor, men synes at kopperne er for små, koppen fra kähler passer fint i størrelsen til min morgenkaffe – i hvertfald lige nu. Og så er der også lidt nostalgi tilbage fra min barndom.

Mange forskellige – ligesom humøret.

Min koppe-samling indeholder; Kontrastkrus fra Royal Copenhagen, Mega Mussel thermokopper med sorte dekorationer, en skøn Flora kop til the, hvide elements thermokrus fra Royal Copenhagen og altså skønne stentøjskopper fra Kähler i midnatsblå.

Det er bare som om at kaffen eller theen smager bedre når koppen passer til humøret.

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.