Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Kalk til mine knogler

Kalk til mine knogler

Dette er en reklame for Unikalk Forte og Unikalk Nitrat.

Dette er et meget nemt indlæg for mig at skrive, da jeg spiser kalktilskud hver dag.

I forbindelse med at jeg blev sat tidlig i overgangsalder blev jeg også introduceret til, at jeg skulle spise et kalktilskud, da mine knogler ville begynde at tabe kraft, og derfor ville min risiko for knogleskørhed og hvis jeg var uheldig at falde, have øget risiko for knoglebrud.

Jeg begyndte at spise kalktilskud med D-vitamin, da D-vitaminet, som man får gennem sollys og mad, hjælper med at holde musklerne stærke. Når vi bor i Danmark, hvor solen ikke altid skinner, er det vigtigt  at jeg selv hjælper til med at få mit daglige behov for D-vitamin.

Unikalk – en hel familie

Unikalk er en hel familie af kalkprodukter, og på deres side kan du teste om du har brug for kalklige her

Min test

Unikalk rimer fuldstændig på, det jeg fik at vide, da jeg blev introduceret til at skulle tage et daglig kalktilskud. Så hvis du lige som jeg ikke spiser 220 g sild (fed fisk) eller drikker 1 l. mælk om dagen og er +40 år, så er et kalktilskud noget for dig.

Jeg tager dagligt forskellige vitaminer og mineraler, og jeg ser på mit kalktilskud som en vitaminpille til mine knogler, og jeg vil gerne gøre alt for at være aktiv også om mange år.

Så det er vist godt, at jeg allerede sætter ind på kalk-kontoen dagligt.

 

Du kan også læse hvad Sundhedsstyrrelsen skriver om kalk og knogler:

“Tidlig menopause (overgangsalder)

I forbindelse med at kvinder kommer i overgangsalderen, ændres sammensætningen af de hormoner, som kroppen producerer og specielt østrogenniveauet falder. Det betyder at knoglerne ikke genopbygges i samme hast, som de nedbrydes, og det har den konsekvens, at knoglerne bliver svagere. Derved stiger risikoen for at få knogleskørhed.

D-vitamin og indtag af kalk

Det er veldokumenteret at såvel et lavt kalkindtag som D-vitaminmangel øger risikoen for knogleskørhed og knoglebrud”

(kilde Sundhedsstyrrelsen  )

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.