Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Jeg fik en gave – faktisk en ret god gave

Jeg fik en gave – faktisk en ret god gave

REKLAME

For en måneds tid siden modtog jeg en gave fra Vichy. De havde tidligere spurgt om jeg ville prøve deres nye produkter. Jeg kendte godt Vichy som brand fra apoteket, men havde aldrig prøvet deres produkter.

Nu har de lavet en serie produkter til huden i overgangsalderen, og spurgte om det kunne være noget for mig at prøve? – og kæmpe ja, det ville jeg da gerne.

 

Jeg modtog nogle uger senere en fin pakke med 6 forskellige produkter – nemlig:

 

  • Dagcreme NEOVADIOL Compensating Complex
  • Natcreme NEOVADIOL Rose Platinum Nuit
  • Serum NEOVADIOL Compensating Complex
  • Hals og ansigts massage creme NEOVADIOL Phytosculpt
  • Øjen og læbecreme NEOVADIOL Compensating Complex
  • Booster MINERAL 89 Daily Booster

Jeg har nu brugt disse produkter i en lille måneds tid, og må sige at jeg er meget begejstret.

 

Min hud

Lad mig først fortælle lidt om min hud generelt. Jeg har været heldig og aldrig døjet med uren hud, og min hud har været taknemmelig langt hen ad vejen. Men selvfølgelig reagerede min hud på at komme i overgangsalder, og jeg kunne godt mærke at både spændstighed og glød tog af. Men der hvor jeg virkelig kunne mærke en forskel, var at når efteråret og dermed vejrskifte kom, så blev min hud tør og lidt mere trist. Den mangler fugt og ekstra opmærksomhed.

 

For en lille måneds tid siden

Jeg gik fuld ud ind og brugte alle produkterne og ikke andet morgen og aften. På ren afvasket hud startede jeg med boosteren MINERAL 89 ( jeg troede først det var en fugtighedsspray 😉 ) Det er en gele, som min hud simpelthen suger op. Jeg er stor fan og kan se på Vichy´s hjemmeside, at kommentarerne på dette produkt ligner min oplevelse – folk er fan af dette produkt. Det er faktisk sådan, at jeg lidt glæder mig til at skulle putte det på, for det føles skønt.

Derefter bruger jeg øjen og læbecreme, efterfulgt af serum. Huden omkring øjnene er tynd og på tuben med øjen-og læbecreme er der en kølende tut som føles skønt omkring øjnene. Serummet er blødt og optages hurtigt.

Hals og ansigtscremen er en ny øvelse for mig, og jeg skulle lige læse lidt op på, hvordan jeg skulle gribe det an. Vichy anbefaler at man “varmer” produktet op mellem hænderne og massere det ind startende ved kæbebenet og ned af halsen. Jeg lader det lige trænge ind før jeg bruger dagcremen, som er meget let og føles luftig. Derefter lægger jeg så min sædvanlige makeup.

Min hud har det godt og bliver ikke tør i løbet af dagen, og heller ikke nu her hvor vejret skifter – så YAY 🙂

 

Både morgen og aften

Om aftenen renser jeg og vasker jeg min hud som altid og så bruger jeg alle produkterne igen nøjagtig lige som om morgenen eneste forskel er at jeg selvfølgelig bruger Natcremen, som til forskel fra Dagcremen, er mere “tung” i det og det føles som om at man sørger lidt ekstra for huden til natten.

 

Mere end tilfreds

Det er en fornøjelse at bruge og jeg føler helt klart at Vichy har gjort noget godt for min overgangsalder-hud. Huden er fugtet, der er kommet mere glød synes jeg.

Nu falder temperaturen og lige om lidt bliver luften mere tør, og det er der min hud plejer at mangle fugt. Jeg føler nu at jeg har forberedt min hud og at jeg kan takle den tørre luft som vinteren kommer med. Igen – jeg er fan og glad for min gave.

 

Hvis du har lyst kan du læse mere om alle produkterne LIGE HER

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.