Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Hjemme igen med en slem forkølelse

Hjemme igen med en slem forkølelse

Det var en stor oplevelse igen af besøge Sydafrika. Det er et meget smukt land og naturen er virkelig storslået. Vi var på mange ture og de fleste var i en åben safari bil, hvor jeg fangede den ondeste forkølelse. Den har jeg brugt nogle dage herhjemme på at bekæmpe med C-vitaminer, dampbade og varmedunke.

Hjemme i julen

Nu vel hjemme igen, hvor julen nærmer sig, kan planlægningen begynde. Vi skal holde julen hos os i år, og det glæder jeg mig virkelig til.

Traditionerne er vigtige

Der er fast tradition for hvem der gør hvad – uanset hvor julen holdes – og det er disse traditioner jeg holder så meget af, fordi vi gør det nemlig sammen. Så julen for mig, starter faktisk allerede den 1. december med kalenderlys, pebernødder og julekalendre og kulminerer den 24. december, hvor vi hele dagen er i køkkenet, og her hygger vi max, måske vi når i kirke  og så selvfølgelig julemiddagen og gaverne.

Jeg ELSKER jul….

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.