Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Ferietid

Ferietid

Lige nu er det ferietid for mig, og det er jo der vi skal slappe af, komme ned i gear og lade op.

Hvad man laver i ferien er forskelligt, og der er mange måder at holde ferie på. Alt hvad jeg lige har skrevet er der jo ikke noget i, men måske alligevel, for mange af os planlægger, pakker og forbereder os på den forestående ferie. Jeg gør ihvertfald.

Hvis du er sådan en der bare smider en bikini og en tandbørste i en taske, så synes du sikkert dette indlæg er noget pjat 😉

Jeg pakker min nattesøvn med i kufferten

Lige så sikkert som tandbørste og solcreme, så pakker jeg min tynde silkedyne og et silkelagen.

Det er vigtig at jeg ikke bruger de første nætter på at kæmpe med en hoteldyne / sommerhusdyne og dermed miste nattesøvn pga den indre varme.

Min silkedyne har jeg købt i Jysk for nogle år siden, og det er en sommerdyne (se billedet), og derfor meget tynd og nem at folde sammen og tage med.

I vinterhalvåret har jeg en ekstra dyne til at ligge ved siden af senge, til hvis jeg fryser 🙂

Jeg pakker selvfølgelig også mine vitaminer og mineraler, og jo også tøj som der hurtigt kan komme af og på – ligesom jeg bruger hver dag.

Jeg gør som jeg plejer – med et twist og accepterer

Jeg spiser krydret mad, drikker et ekstra glas vin og så accepterer jeg, at der kommer flere hedestigninger. Når jeg accepterer, at der er en pris, bliver det nemmere for mig, og jeg kan nyde ferien mere. Så næsten alt kan planlægges, men nogen gange synes jeg også at man skal afvige fra planen.

I ønskes en dejlig ferie herfra

2 kommentar
  • Kirstine Søby Frandsen
    30/08/2019

    Må jeg spørge dig om hvordan det går/gik med din 16/8 livsstils omlægning ? Og ved du om der er et fora et sted på nettet om emnet.
    Hilsen Kirstine.

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.