Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Energi – på den gode måde…

Matcha te pulver

Energi – på den gode måde…

 

Det hedder simpelthen Matcha

– og det er naturlig økologisk energi.

Jeg er ikke fra generationen der bruger de populære energidrikke i dåser når der skal et ekstra boost i hverdagen. På mig de virker de kunstige og jeg bryder mig ikke om smagen. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kunne bruge det der ekstra boost i hverdagen, for det kan jeg ihvertfald – lige som alle andre.

I mit efterhånden lange forløb – først med sygdom og senere med generne fra den medicinske overgangsalder, har det været vigtigt for mig, at finde alternative måder der kan hjælpe mig bedst gennem generne fra og med at få min krop og energi tilbage.

Den gode energi

Generne i overgangsalderen bliver dagligt bekæmpet med naturlige alternativer til hormoner, og for at holde energien oppe – når de mange vante kopper kaffe skal nedjusteres og den øgede vægt (den har valgt at sætte sig på maven) skal bekæmpes, har jeg fundet en ny ven i Matcha – og den kan bruges i alt! (næsten).

Matcha er japansk the, et helt fint grønt pulver, der i sig selv ikke smager af meget. Det geniale ved Matcha er at det kan puttes i næsten alt. Jeg er blevet tilhænger af proteinpandekager og vafler, og her putter jeg Matcha i. Ellers er det nemt at putte i smoothies, på morgen-skyren eller i et glas juice.

Hvis det skal gå lidt stærkt har Teapigs også lavet en drikkeklar Matcha med hyldeblomst, der smager helt fantastisk.

 

Du kan købe Matcha pulver lige her

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 09.50.02

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.