Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Energi og overskud- hvor kan det købes…

Energi og overskud- hvor kan det købes…

Jeg synes egentlig at jeg har det godt – det sagde jeg også til lægen på sygehuset til mit årlige tjek. Men jeg er ligesom titusindvis af andre ramt af en Influenza-art – den hvor man bliver ved med at hoste i ugevis.

Det har simpelthen drænet mig, der har været nærmest ingen energi eller overskud, og jeg har købt mig fattig i diverse hosteprodukter.

Jeg har ikke haft lyst til noget som helst, bare at ligge på sofaen og sove – og selv det blev jeg træt af, da det hele tiden blev afbrudt af hosteanfald, hvor jeg nærmest ikke kunne trække vejret eller var lige ved at kaste op. Det blev dog ikke til meget sofasovning, da sådan noget jo typisk sker, når der er allerflest aftaler i kalenderen, og nogle bare ikke var til at aflyse. Derfor har det nok også taget ekstra lang tid at komme gennem.

Det begynder at lysne nu – heldigvis, og der er længere mellem hosteanfaldende og det er virkelig skønt, jeg vil også ud og nyde foråret så please sol bliv ved med at skinne de næste mange dage og giv noget varme…

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.