Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Jeg har testet en sovemaske

sovemaske

Jeg har testet en sovemaske

Så er hverdagen i gang igen. Der må siges at være fart på fra starten af.

Med job, skolebørn, ekstra job og fritidsinteresser er der næsten ikke timer nok i døgnet. Og jeg er træt om aftenen.

Jeg har jo et helt særligt issue med at min nattesøvn skal lykkes hver nat. Jeg gør mange ting for at min nattesøvn bliver god – det har jeg skrevet et indlæg om lige her, og lige nu tester jeg en ting, som måske kan gøre den endnu bedre.

Jeg tester en sovemaske – en helt almindelig sovemaske i silke. Jeg kendte godt til sovemasker, men jeg har aldrig prøvet en. Altså før nu.

Sovemaske faldt ikke af i søvne

Det var lidt mærkeligt at tage en maske på, og det gik heller ikke så stærkt med at falde i søvn som jeg plejer. Jeg gik ud fra, at jeg ville fjerne masken i søvne, men det skete ikke. Jeg vågnede med den lige fint som den blev sat på.

Jeg har været lidt udfordret i de varme nætter, hvor jeg synes masken kan være lidt varm, men det er gået fint alligevel. Jeg har sovet fint, og jeg vågner ikke med det sammen solen står op – læs der er lyst i soveværelset. (vi har mørklægningsgardiner, men de er ikke rullet ned, når vinduerne er åbne pga. varmen)

Min mening

Jeg synes masken hjælper, den kræver dog lidt tilvænning og kan være lidt varm. Men hvis du er én af dem der vågner så snart solen står op, så kan du måske sove lidt længere med en sovemaske på.

Hvis du ikke har fulgt linket længere oppe, hvor jeg henviser til et tidligere blogindlæg om hvordan jeg synes jeg har godt styr på min overgangsalder – med tips til en god nattesøvn kan du læser det lige her

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.