Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

En kop anti hedetur?

Salvie, hedetur, overgangsalder

En kop anti hedetur?

Nu hvor det begynder at blive varmere i vejret er det tid for ice tea og hvorfor ikke slå 2 fluer med 1 smæk og lave en drik der både smager godt og er fyldt med naturlige ingredienser der hjælper mod generne i overgangsalderen.

Rødkløver & Salvie

Jeg sværger til salvie på daglig basis. Om vinteren tager jeg det i kapselform, men om sommeren laver jeg altid en drik hvor jeg bruger frisk salvie. Salvie er en meget taknemmelig krydderurt, som du nemt kan dyrke i haven, i krukker, altankasser eller bare i vindueskarmen.

Rødkløver er også en god ven når hedestigningerne er slemme. Og lige som salvie kan der med fordel brygges en te eller ice-tea som du både kan slukke tørsten med og få de naturlige lindringer med i købet.

Sådan laver du salvie-te

Du skal bruge:

  • 10-15 friske salvieblade
  • 1 l. kogende vand
  • 1 templet af eksempelvis Super Fruit tea fra Teapigs

Put salviebladene i en kande der kan tåle det varme vand. Hæld derefter det kogende vand over. Lad det stå og trække på bordet i et par timer.

Efter et par timer sies salviebladene fra.

Tag templet og put den i en kop. Hæld kogende vand over, men fyld kun koppen HALVT op – så det bliver en stærk kop te. Lad det trække i 5-10 min.

En kop anti hedetur

(Du kan bruge mange andre forskellige teer, men jeg har erfaring med at de stærkere frugt-teer er de bedste)

Når teen har trukket færdig blander du de 2 væsker sammen og sætter det på køl. Når teen er afkølet er den klar til brug.

Du kan finde Super Fruit te fra Teapigs her

– Velbekomme…

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.