Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Efteråret er min yndlingssæson

Efterår

Efteråret er min yndlingssæson

September – det er på tærsklen til efteråret. For mig starter efteråret i oktober måned, og det er jo lige om lidt.

Jeg elsker oktober, for der har jeg fødselsdag. Naturens farver er skønne og det er tid til at tage en sweater og et par støvler på. På min ønskeliste lige nu er nye støvler fra Shoe the bear og en lang karrygul cardigan.

For os der er udfordret af ekstra varme er det også blevet en mere behagelig temperatur, og er nemmere at regulere (mit trick er cardigans, som kan tages af og på:-)

Hygge indendøre

Efteråret er også en tid hvor der bliver tændt stearinlys og drukket varme drikke – måske med ild i pejsen. Der bliver fundet tæpper frem og udenfor bliver drivhuset og havemøblerne bliver pakket sammen.

Mit efterår skal bruges på at finde mig helt til rette i mit nye job, holde fødselsdag, holde Mortens aften og en længe ventet udenlandsrejse.

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.