Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Undgå varmeinferno om natten

Sengetøj a la mormor, varmeinferno, Sengelinned, køligt, overgangsalder, nattesøvn

Undgå varmeinferno om natten

Nu har vi haft de første skønne sommerdage og nætter – det var været længe ventet med alt det kolde regn og blæsevejr. Det er skønt når temperaturen bevæger sig op i de to-cifrede. Så langt er alt godt, men det betyder også at det kan være mere besværligt at finde lidt kulde når hedestigningerne melder sig – ikke mindst om natten!

 

I et tidligere indlæg fik sengetøjet en pep-talk. Helt fortjent, jeg sover ikke i andet. Det vil sige jo der er noget andet…

min nattesøvn uden varmeinferno

afhænger simpelthen af at jeg ikke vågner op i et ubehageligt varmeinferno. Uden min sammenhængende nattesøvn, går min hverdag og mit overskud simpelthen i stykker.

soverutiner

kan være gode og det giver jo også god mening, at man gør sig nogle overvejelser og tænker over, hvad der er go og no-go inden sengetid, men

nu kommer det…

mit silkelagen og det kølige sengetøj har hjulpet mig til at få min nattesøvn tilbage. Dermed har det hjulpet mig til en udhvilet dagligdag, hvor jeg har overskud til at dyrke motion, sørge for at spise sundt og være glad. Kan kun sige “prøv det!”

Det kan godt være at det lyder som en salgstale, og det er også lige hvad det er! Jeg ville ønske at der var nogen der havde holdt den for mig, da jeg fik min første dosis overgangsalder-medicin.

Heldigvis har jeg en god veninde, der kunne pege mig i den rigtige retning, så jeg kunne få mit liv tilbage.

Du kan se mit sengetøj lige her og silkelagnerne lige her

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.