Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Den bedste udgave af mig..

Den bedste udgave af mig..

I 2019 vil jeg være den bedste udgave af mig selv – har jeg bestemt. Det betyder, at jeg vil forsøge at gøre lidt flere ting for mig selv – ting som gør godt både i krop og sjæl.

Jeg har besluttet, at jeg vil genoptage mine yoga-stunder. Jeg vil forsøge at komme afsted til rigtig yoga én gang om ugen, og så har jeg fundet yoga online, som jeg kan gøre hjemme i stuen 😉 – ved ikke om det holder med stue-yoga, men nu må vi se – har indtil nu lavet 2 lektioner….

For mig er det ydre også vigtig og det hænger sammen med det indre velvære, så derfor er jeg allerede i gang med at teste flere produkter, og der kommer flere til. Det kommer i et andet blogindlæg.

Det er både noget der skal indenbords og noget som skal smøres på udvendigt.

 

Det udvendige

Først til det som skal smøres på udvendigt. For nogen tid siden spurgte jeg på Instagram om der var nogen, der kunne anbefale en god fugtighedscreme – og hold da op, det var der…

I den seneste tid har jeg testet – for egen regning og ikke reklame – ecooking dagcreme. Den er virkelig god og min hud er fugtet og skøn. Den får min helt varme anbefaling.

 

Fugtmaske

I samme forbindelse var der en god veninde der anbefalede deres Fugtmaske, som man enten kan lade sidde i 10 min eller sove med. Jeg har nu prøvet at sove med den et par gange, og jeg er helt klar mest fan af, at bruge den i de 10 – 20 minutter i løbet af dagen eller om aftenen, og så vaske den af inden natten. Jeg kan simpelthen ikke falde i søvn med den på. Derudover gør den det den skal, og min hud er fuldt ud fugtet. Husk at der ikke skal særlig meget på – Det er stadig ikke reklame 🙂

Jeg har tænkt mig at bruge den et par gange om ugen her i vinter, hvor min hud bliver tør og det er som om rynkerne kommer tydeligere frem (det gider jeg ikke…)

 

Vippeserum

Jeg søger lige nu efter en serum til mine øjenvipper.. Jeg har før fået sat vipper på, og det var helt fantastisk, men tanken om, at jeg skal “fylde op” og vedligeholde er bare ikke mig. Når jeg finder en eller 2 at teste, skal jeg nok skrive om det.

 

Det udvendige… og indvendig

Min tro følgesvend på gåturerne

Mine gåture – jeg kan slet ikke anbefale det nok. Ligegyldig om det regner, sneer eller solen skinner. At få frisk luft i ansigtet og få tankerne på plads. Det giver mig så meget og det er jo bare at tage jakken på og så afsted. Nemt.

Hvad med jer?

Har I nogle fif? Har I nogle sunde nytårsfortsætter?

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.