Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Hverdagen, blogføljeton 1:3

Blogføljeton, Frisk luft, gåtur,

Hverdagen, blogføljeton 1:3

Nu en lille blogføljeton om hvad jeg gør i hverdagen for at få det bedste ud af overgangsalderen.

Det er ikke raketvidenskab, men det kræver altså lidt rygrad at være konsekvent og vedholdende i de små omlægninger jeg har gjort i min hverdag.

Her kommer den første…

Frisk luft!

Ja helt enkelt. Det kan også kaldes motion, men behøver ikke inkludere løbesko –  det kan også være en lang gåtur med eller uden hunden. Det vigtigste for mig er at det ikke bare er en lille “runde”. Mine ture skal være på ihvertfald en halv time.

Det kan være svært at komme afsted i en travl hverdag, og der kan ved gud være mange undskyldninger, men det virker for mig at blive blæst igennem og få lidt farve i kinderne.

Det kan gøre det nemmere at komme afsted, hvis jeg eksempelvis giver mig selv en opgave på turen. Det kan være alt lige fra at plukke nogle grene på vejen eller tage nogle billeder. Det kan også være at gå og få en lang snak med en god veninde….

Dette er en blogføljeton på 3 små indlæg om mine små ændringer for en bedre hverdag i overgangsalderen.

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.