Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Anbefalinger givet videre…

Anbefalinger givet videre…

I går aftes stod jeg på hovedet i min skuffe og ledte efter en creme – noget fugt til mit ansigt. Jeg fandt ikke hvad jeg ledte efter. Det vidste jeg måske også godt, men håbede at en lille rest havde gemt sig. Det blev til bodylotion, og så var det jeg tænkte, at nok har jeg en skøn lilla serum, men det er bare ikke nok i dette vejr, og så spurgte jeg på Instagram og Facebook om der var nogen, der kunne anbefale en god fugtighedscreme. Og det var der…..

Det vil jeg gerne dele – så her kommer anbefalingerne….

Dermalogica, Skinfood fra Weleda, Nordic Amber, Nuxe, Rudolph Care, Beaute Pacifique, Dermaroller, Clinica, Argan oil, Kokosolie, Ravnsborg, Origins , Aurelia, Bio Oil

og dem med flest anbefalinger var Ecooking og Raunsborg.

Tak for alle svarerne

Det er skønt når vi kan hjælpe hinanden…

 

 

 

 

 

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.