Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

Den vigtigste 3:3

Den vigtigste, ændring

Den vigtigste 3:3

For at de to tidligere indlæg og indholdet deraf bliver muligt er denne her aktive ændring den vigtigste…

Den vigtigste tid

Ja jeg har vist nævnt det før i tidligere blogindlæg, men min nattesøvn er kimen til at min hverdag kan hænge sammen.

For et godt års tid siden så mit liv helt anderledes ud, både pga. min sygdom, men også i høj grad af, at jeg var blevet sparket i overgangsalder med alt hvad der kan forventes af gener, og jeg var slet ikke klar til det – jeg mener – jeg var 39 år og jo slet ikke en gammel kone (sådan et billede havde jeg af kvinder der kom i overgangsalderen). Det var jo slet ikke mig!

Ikke en gammel kone

Jeg er ikke nogen gammel kone, og ser heller ikke mig selv sådan. Jeg er heller ikke den der totalt hippe, overskudsagtige firstmover, men at blive sparket i overgangsalder og lige pludselig begynder at tænke over at jeg nu var jeg en gammel kone kunne jeg slet ikke forlige mig med.

Jeg har på ingen måde givet op. Det er stadig vigtigt for mig at være lidt ungdommelig, prøve nye ting og skubbe grænser. Der må gerne være ekstraordinære indslag i mit liv stadigvæk. Det er bare lidt svært at honorere dette hvis man altid er træt, fordi man ikke sover om natten!

Løsningen

Min løsning var at pille døgnet fra hinanden. Hvad foretog jeg mig i de vågne timer, og hvorfor var jeg vågen i de timer jeg skulle sove?

Det var ikke så kompliceret at hitte ud af, hvad der skulle til i de vågne timer. Men at forsøge at løse at man vågner om natten pga. varmen var lidt mere tricky….

Summa summarum det bedste der er sket for min nattesøvn og dermed mit overskud i de vågne timer, den vigtigste, er at indrette mit soveværelse så køligt og behageligt som muligt – og så gør det jo heller ikke noget at det er pænt at se på.

Sengelinned og silkelagner kan du læse mere om lige her

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.