Følg med
Side Area Logo
Følg mig på de sociale medier
Følg med
CATEGORIES

1. søndag i advent – lige om lidt

1. søndag i advent – lige om lidt

Nu er det snart den 1. december og snart den første søndag i advent.

Lige som sidste år vil der være en adventskalender hvor du hver søndag har mulighed for at vinde skønne præmier, og det starter NU…

Du kan være den heldige adventsvinder

Første søndag i advent er præmien 1 lækkert og køligt sæt sengetøj. Mit helt eget produkt, som hver nat gør at min nattesøvn bliver god og at jeg kan komme gennem natten uden at vågne for meget pga. den indre varme. Det er hvidt, sprødt og køligt – og jeg sover med det HVER nat. Værdi 500 kr.

Flere præmier…

Som noget nyt har jeg fået selskab i mine adventskonkurrence. Det er nemlig Tandlægerne Hafniahus, Protand.dk, der gerne vil være med, og de bidrager til adventsgaverne med skønne produkter, der hjælper dig til en sund mund og smukke tænder.

Denne første søndag har tandlægerne Hafniahus, proband.dk fundet følgende produkter til præmiepakken:

En eksklusiv Curaprox gaveæske til en værdi af 500kr.

Æsken indeholder en Black is White tandpasta + en ultra soft tandbørste i sort. Tandpastaen indeholder den anbefalede mængde fluor og aktiv kul, som absorberer misfarvninger. Den beskytter og plejer dine tænder og tandkød. Samt andre lækre ultra soft tandbørster til hele familien, som beskytter mod børsteskader. 2 ultra soft tandbørster, som er en limited edition udgave. + en ekstra enzymical tandpasta, også med den anbefalede mængde fluor. Som en del af en sund mundhygiejne indeholder gaveæsken også en super god tandtråd, som vi altid anbefaler at bruge dagligt.

Vær med i adventskonkurrencen

Du kan deltage i adventskonkurrencen på Facebook og på Instagram på overgangs-alder.dk.

Held og lykke.

ingen kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.